AUKTION PÅ LAURITZ.COM TIL FORDEL FOR SYRIENS FLYGTNINGE

Auktionen er afsluttet!

Auktionen blev afsluttet 21. juni 2018, og der skal lyde et kæmpe tak til alle, der har doneret til dette års auktion samt dem, der har deltaget i auktionerne.

Se donorerne for 2018 her

I anledningen af FN’s internationale flygtningedag 20. juni 2018, stillede Lauritz.com igen deres online auktionsplatform til rådighed for at indsamle penge til Dansk Flygtningehjælps omfattende arbejde i verdens brændpunkter. Velgørenhedsauktionen var aktiv på lauritz.com fra 7. - 21 juni.

Syrien - den humanitære katastrofe og den tabte generation

Borgerkrigen i Syrien har udviklet sig til en af vor tids største humanitære kriser. Før urolighederne begyndte i 2011, boede der knap 21 millioner mennesker i Syrien. I dag er mere end 16 millioner blevet tvunget til at flygte fra deres hjem til enten andre dele af Syrien eller nabolandene. Cirka 5,5 millioner af dem er flygtet til Syriens nabolande og omkring halvdelen af dem er børn under 18 år.

Dansk Flygtningehjælp har ydet nødhjælp i Syrien siden 2012 ved blandt andet at uddele mad, vands, køkkenudstyr, og hygiejnepakker i områder, hvor der er akut behov for basale fornødenheder. Derudover gennemfører vi psykosociale aktiviteter for udsatte børn, der er med til at styrke børnenes personlige, sociale og kognitive egenskaber og kompetencer, så en hel generation ikke tabes på grund af traumer og manglende skolegang.

Om auktionen 2018

Producenter, firmaer, butikker, designere, kunstnere, kunsthåndværkere, og privatpersoner har doneret effekter og oplevelser til Dansk Flygtningehjælps hjælpearbejde i Syrien og nærområderne og pengene rækker langt.

For 1000 kroner kan Dansk Flygtningehjælp fx sørge for:

  • At give drikkevand til 250 flygtninge i en måned
  • At 400 kvadratmeter kan ryddes for miner og ueksploderet ammunition

FOR FLERE OPLYSNINGER

Kontakt Jens Engedal fra Dansk Flygtningehjælp.